Komende week: meer ikschrijfeenboek.nl !

Hallo allemaal,

Gelukkig, ik heb vakantie! Dat betekent meer tijd voor ikschrijfeenboek.nl! Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met mijn nieuwe boek. Ik heb bedacht dat ik het in drie delen op deel, ieder geschreven vanuit een ander hoofdpersonage. Ik ben inmiddels al met deel drie bezig, deel 1 en 2 zijn af, dus dat schiet al flink op. Ik hoop het schrijven deze zomervakantie klaar te krijgen, maar kan niet beloven dat het boek dan al helemaal klaar zou zijn. Sterker nog, dat weet ik wel zeker: ik moet nog veel intypen en veel kleine dingen moeten nog verbeterd worden. Maar ik zal het hoe dan ook af maken, daar zorg ik voor. Plus: ik ben ook aan het denken over wat ik ga doen als het af is. Ik heb een hele hoop ideeën, maar waar ga ik als eerst over schrijven? Je denkt vast: die heeft straks twee boeken af en wil nog verder, wat een gek! Maar ik zit er helemaal in. Het is zo leuk om iets te creëren wat helemaal van jezelf is, wat niemand ooit eerder heeft bedacht!

Ik heb besloten om columns te gaan schrijven. Die plaats ik dan hier, maar ook op andere sites. Ik heb bedacht dat het een keuzeverhaal wordt. Daarbij is de lezer de hoofdpersoon en heeft hij/zij na een stuk dat ik schrijf een aantal mogelijkheden. Je kunt zelf een keuze maken hoe het verder gaat, wat zou jij doen? Waarschijnlijk wordt er dan iets gedaan met stemmen tellen voor keuzes en ga ik op die mogelijkheid verder. Ik zou het leuk vinden om van jullie te horen te krijgen over welk onderwerp het verhaal moet gaan. Denk bijvoorbeeld aan iets uit het nieuws, iets van fantasy, of sience-fiction, maar in principe mag het alles zijn. Reageer op dit bericht als je een leuk idee hebt, of misschien heb je iets geschreven en wil je dat ik er mee verder ga. Alles mag!

De komende week kun je dus meer verwachten op ikschrijfeenboek.nl , houd het hier dus in de gaten. Ik heb twee weken vakantie, maar de tweede week ben ik weg. Iedereen die nu vakantie heeft wens ik veel plezier en de rest hoeft er hopelijk niet al te lang meer op te wachten!

Groetjes Maike Strijker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>