over mij

Maike Strijker

Mijn naam is Maike Strijker en ik ben 13 jaar oud. Ik zit op de middelbare school in 2vwo+. Ik ben dol op de natuur, mijn familie en nog veel meer. Ik heb een broertje van 11 genaamd Ravan en een zusje van 9 genaamd Lori. Mijn ouders heten Esther en Norbert. Mijn lievelingsdier is een wolf.

Ik schrijf en verzin al mijn hele leven verhaaltjes. Korte, lange, spannende, vreemde en van allerlei andere soorten verhalen komen in mijn hoofd op. Op dit moment heb ik een verhaal af dat heet ‘de schrijversclub’. Voor meer informatie kun je kijken op deze pagina.

Naast verhalen schrijf ik ook gedichten. In mijn gedichten zitten vaak vragen en dingen waar ik over nadenk. Sommige vragen zullen vele mensen dwars zitten, andere zijn misschien het meest herkenbaar voor pubers. In ieder geval vindt ik verhalen schrijven leuker, maar is gedichten maken ook een fijne hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>