Signeren van ‘De Schrijversclub’

moet je zien, de burgemeester

Het was weer een drukke dag vandaag in verband met ‘De Schrijversclub’. Er was gepland dat ik ‘s middags een signeersessie zou houden bij Bruna Nieborg Winschoten. Maar eerder op de dag gebeurde er iets totaal onverwachts!

Rond een uur of half twaalf had ik Duits. Meneer Wolthuis, de verzuimcoördinator, kwam me even uit de les halen omdat rtv noord had gebeld. Om kwart over een, toen eigenlijk de geschiedenisles begon, had ik een telefonisch live interview met radio noord. Spannend!!! Ik was ontzettend zenuwachtig, maar gelukkig ging het goed.

En toen had ik ‘s middags ook nog een signeersessie. De burgemeester kwam langs, voor het eerste exemplaar. Hij sprak nog even en bleef best wel een poosje. Hij is een vriendelijke en geïnteresseerde man, ik was echt trots dat hij zomaar langs kwam. Dit heeft hij over mij gezegd op twitter:

Net het mooie boek ontvangen van schrijfster Maike Strijker (13) ‘De schrijversclub’. #TROTS http://t.co/iRG4L4iRsD pic.twitter.com/zkyY1TjizD

— Pieter Smit (@deburgemeester) October 16, 2013

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>